Ons Aanbod

 

Uw behandeling start vanaf het eerste contact bij het Sociaal Psychiatrisch Zorgbureau.

Wij hebben dan ook geen wachttijden tussen eerste contact en de daadwerkelijke start van uw behandeling.


De problemen en klachten die mensen kunnen ervaren vanuit hun psyche zijn net zo uiteenlopend als mensen dit zelf zijn. Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor het ervaren van psychische problemen en klachten.

En omdat ieder mens uniek is, elke hulp of zorgvraag anders is, zijn juist de persoonlijke aspecten, de persoonlijke omgeving, wensen en behoeften, datgene wat centraal staat bij het Sociaal Psychiatrisch Zorgbureau. 

Wij zien een diagnose niet als een sticker of een code. Maar een omschrijving van uw klachten, mogelijkheden, wensen en ervaringen, vertaalt naar uw (levens)verhaal. 

 


Het Sociaal Psychiatrisch Zorgbureau biedt diverse behandelvormen en therapieën aan volgens wetenschappelijke standaarden en richtlijnen binnen de kaders van gezondheidszorg wet en regelgeving, al naar gelang voor u en uw situatie het meest effectief en wenselijk is. Wat wij aanbieden aan behandeling en zorg en voor wie, leest u in het menu onder het kopje Wat wij Aanbieden en/of Voor wie er zijn. U kunt ook rechtstreeks naar deze pagina's via onderstaan de knoppen.